Grin & Gas

Tweet

Impro Comédie marts 2016

Efter en veloverstået Revy er vi her i januar begyndt at øve impro- Comedie. Vi er så heldige, at Kathrine Ortega kommer hver tirsdag i det næste stykke tid og underviser os i denne form for teater. Katrine er uddannet dramainstruktør og pædagog og har de sidste 5 år deltaget i impro Comedie kurser og optræder selv i to Comedie-grupper. Det er en sjov og lidt skæv improvisations teaterform, hvor publikum blandt andet interaktivt involveres ved at byde ind med emner, genrer, sætninger og lyde til de forskellige discipliner, som improspillerne derefter viser på scenen. Stilen er, som ordene Impro Comedie udtrykker, baseret på humor og det at improvisere.

Impro Comedie er også en teaterform, hvor det handler om at turde gribe det, der sker her og nu og sige ja til det, uden noget er indstuderet eller planlagt på forhånd andet end de rammer impro-disciplinerne arbejder ud fra. Så det handler i høj grad om at åbne op fordet impulsive og at være en god medspiller, så spillet lever. Det er ofte det, der opstår imellem spillerne, der bliver det skøre, skægge, skæve og pudsige at opleve og se på. Impro Comedie er en underholdningsgenre, der ofte bringer glæde og lune stunder både hos spillerne og hos publikum. 

Målet er, at vi vil ende med at lave et impro Comedie Show for et publikum. Showet løber af stablen tirsdag den 15. marts 2016 kl. 20.00. Billetpris 50,- kr. Billetter kan bestilles hos Birgit Pedersen, tlf. 2421 4044. 

Der vil løbende blive lagt billeder ind, så der er mulighed for at se lidt af, hvad der foregår.Medvirkende

Billetter:

Galleri